Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

30.4.2013

Hyvä alku!

Dukan alkoi maanantaina ja hyvin on mennyt kaksi päivää. Suussa maistuu pahalle ja päänsärky tekee tuloaan, mutta nämä oireet ovat tuttuja viime kerralta ja ne menivät silloin ohi muutamassa päivässä. En ole syönyt niin säännöllisesti kuin olisin halunnut, sillä töissä en välillä ehdi tai voi pitää taukoja. Tänään oli tosi kiire päivä ja menin vielä töistä suoraan kauppaan kiljuvan nälkäni kanssa. Yleensä tuo kauppa+nälkä-yhdistelmä on aika vaarallinen ja kotona poikaystävä muljauttelee silmiään kun kaivan kassista herkkua toisen perään. Nyt ostin vain tarpeelliset proteiinijuttuni, joka nyt ehkä on itsestäänselvää, sillä olisi aika noloa repsahtaa jo tokana päivänä ja vaikka itsekurini on aika surkea, ei se sentään NIIN surkea ole. Mutta oli silti kiva tulla kotiin ja nostella kassista ainoastaan Dukan-eväitä.

Olen kirjoittanut ylös syömisiäni, mutta kirjaan ne tänne sitten kerralla, kun olen tämän viiden päivän Hyökkäyksen saanut päätökseen. Laitan sitten myös punnitusten tulokset. Laskin eilen mikä mahtaa olla BMI:ni ja huhhuh, aloituspaino oli jo vaikean lihavuuden puolella. En edelleenkään missään nimessä miellä itseäni vaikeasti lihavaksi. Läskiksi kyllä, mutta että ihan vaikeasti lihava! Kamalaa. En näe sitä peilissä ollenkaan, enkä osaa verrata itseäni muihin ihmisiin. Onkohan olemassa joku käänteis-anoreksia, jolloin näkee itsensä laihempana kuin onkaan... Tässä tapauksessa vaaka kertoo totuuden, peili ei.

2 kommenttia:

  1. valitettavasti sellainen on olemassa, itsekin siitä "kärsin"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siis parane luottaa peiliin. Tuon koko homman huono puoli on se, etten jotenkaan huomaa myöskään muutosta laihtuessani. Huomaan tietysti että painoa on lähtenyt ja en enää ole niin isokokoinen, mutta huomaan sitten usein laihduttuani vasta valokuvista että olenkin ihan mukiinmenevän kokoinen. Nyt siihen on tosin vielä matkaa.

      Poista