Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

17.7.2013

Puolivälissä ollaan!

Viime viikolla tuli ensimmäinen suunniteltu poikkeus dieettiin, kun olin kavereiden kanssa katsomassa PMMP:tä ja viihteilemässä. Tuli juotua siideri jos toinenkin ja seuraava päivä meni maatessa sängyn pohjalla. Käyn tosi harvoin baareissa, joten en yhtään tuntenut huonoa omaatuntoa dieettipoikkeusillasta. Painossahan se tietenkin näkyi ja hyppäystä ylöspäin tuli kilon verran. Mutta nyt vajaan viikon jälkeen paino on taas hyvässä laskusuhdanteessa ja tänään vaaka näytti 72.6 kiloa.

Yhteensä on pudonnut nyt siis 13 kiloa noin yhdessätoista viikossa. Paljon motivoivampaa kuin vaikkapa se puolisen kiloa viikossa, jonka yleensä laihdun kaloreita laskiessa tai muinoin Painonvartijoissa. Nyt ollaan myös menty BMI:ssä alle kolmenkymmenen! Jeee! Olen siis enää lievästi lihava. Olen nyt myös suurin piirtein laihdutuksen puolivälissä, kilomäärässä katsottuna. Tiedän että loppupuoli on vaikeampi kuin alkupuoli ja kestää pitempään, mutta se ei minua haittaa. Motivaatio on siis edelleen korkealla.

Nyt lähden valmistautumaan toiseksi viimeiseen työvuoroon. Ahhh. Reilun viikon verran ehdin lomailla ennen kuin aloitan uuden työn Helsingissä. Kämpästä tai majapaikasta ei ole tietoakaan, mutta luotan siihen että saan asiat järjestymään. Kuulemisiin!

8 kommenttia:

  1. Tuo sun laihdutus on kyllä vaikuttavaa. Ajatella, että voi 11 viikossa laihtua 13 kg. Oon ylpeä susta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! On kiva kuulla täällä positiivisia kommentteja ja kannustusta, kun oikeassa elämässä on viime aikoina tullut vähemmän positiivisia. =)

      Poista
  2. Aivan huikea suoritus!!! :) Itselläkin nyt 7kg lähtenyt 34 päivässä ja miehellä 8kg! :) ja miten ihanan helppoa tämä onkaan ollu! :)
    Ja ihana järkytys oli kun farkun koko pieneni 33 tuumasta 31, eikä edes tiukkaa tehnyt :) mut isompi järkytys oli kun c-kuppi ois pitäny vaihtaa d-kuppiin :D :D et taidan tuon liivin oston jättää vielä myöhemmäksi.. sen verran järkyttävä tulos oli :D :D itsehhän en ole vuosiin ostanu nyt uusia rintsikoita kun en oo muka raskinu mut et miten paljon nuo kuppikoot on oikeesti muuttunu? :D
    Oletko muuten itse testannut onko miten vaatekoot muuttuneet? :)
    Laitoin sun blogista linkin omalle blogilleni, sen verran perusteellisesti olet tästä dieetistä kertonut että jos minun sivuille eksyvät ja etsivät tietoa niin on suoraohjaus sit sun blogille! :)
    Blogini on http://elamanipienipaivakirja.blogspot.fi/
    Tsemppiä jatkoon ja paljon onnea uudesta työpaikastasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on teidän perhe hienosti keventynyt! Varmaan tosi kiva laihtua yhdessä ja kokea onnistumisia miehen kanssa.

      Ja wau, farkkukoon tiputus on jo iso juttu! Itse en ole oikeastaan ehtinyt tai edes viitsinyt shoppailla vaatteita, kun pudotettavaa on vielä puolet jäljellä ja tuntuu että nyt ostetut vaatteet menisivät hukkaan. Paino kuitenkin putoaa sen verran nopeasti, että kaivelen mieluummin kaapin perukoilta vanhoja pienempiä vaatteita kuin ostan uusia. Mutta siis kuitenkin ne pienemmät vaatteet alkavat pikkuhiljaa mahtua, että kai sitä vaatekoon muutosta on sitten tapahtunut!

      Kiitos linkityksestä! Melkein nolottaa kun en vieläkään ole saanut aikaiseksi kirjoittaa noista dieetin viimeisistä vaiheista... No viimeistään sitten kun itse sinne saakka pääsen. ;)

      Poista
  3. Kiitos paljon blogistasi! Minulla on alkamassa vähän pienempi projekti, haluan mahtua syksyllä yhteen ihanaan mekkoon ja viime talvena tuli stressisyömisten myötä 6kg ylimääräistä masun ja reisien alueelle, tavoitepainona 52kg. Kiitos paljon perusteellisista ohjeistasi ja omista kokemuksistasi! Kirjoituksistasi on paljon hyötyä. Niin ja onnea vielä onnistuneesta laihdutuksesta ja tsemppiä myös jatkossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea projektiin! Pienikin painonpudotus on aina iso saavutus. Ja jos vielä onnistuu pitämään kilot poissa, on minun silmissäni oikea painonhallinnan supersankari!

      Kiva että kirjoituksista on hyötyä. Tulethan kertomaan miten mekon kanssa kävi. =)

      Poista
  4. Mahtava suoritus ja todella kiva blogi! Toivottavasti kuuri jatkuu suotuisasti, suunta on ehdottomasti oikea!

    VastaaPoista