Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

27.7.2013

Stressiä pukkaa

Sen unelmatyöpaikan kanssa on nyt tullut mutkia matkaan... Olisihan se ollut ihan liian hyvää ollakseen totta. He eivät ehkä voikaan palkata kokopäiväistä työntekijää, ja koska heillä on jo muutama osa-aikainen, ei minun osa-aikaisessa palkkaamisessa olisi järkeä. Jos pitää etsiä tästä jotain positiivista, on minulla nyt ainakin muutaman viikon loma, mutta se tosin saattaa venähtää paljon pitemmäksikin jos en löydä jotain toista työtä pikaisesti. Pieni mahdollisuus tuohon unelmapaikkaan vielä on, mutta itse en voi sen eteen tehdä oikeastaan mitään, joten pitää vain odottaa tietoa.

Dukan sen sijaan sujuu edelleen hyvin. Olin reissussa neljä päivää ja reissuun mahtui yhdet valmistujaiset ja kahdet synttärit, mukaanlukien omani. Join lasillisen kuoharia omana synttäripäivänäni, mutta muuten pysyin ruodussa enkä koskenutkaan juhlakakkuihin. Kieltäydyin myös jättikasasta kotona tehtyjä karjalanpiirakoita ja munavoita, jotka ovat ehdotonta lempiherkkuani. Valmistujaisissa ruoka oli onneksi yllättävän Dukan-ystävällistä. Söin lohta ja salaattia ja sain lautaseni täyteen vaikka jätinkin leivät ja muut herkkuset väliin. Se olikin tosi positiivinen yllätys, sillä olin varautunut juomaan pelkkää vettä juhlien ajan. Pidin tuon neljä päivää putkeen PV-päiviä, mutta kotiuduttuani pidin sitten neljä PP-päivää putkeen, joten olen ihan tyytyväinen kokonaistulokseen.

Toisilla synttäreillä en voinut syödä mitään, mutta sukulaisten yritykset tunkea kakkua ja piirakoita alas kurkustani olivat moninaiset. Vasta edellisenä päivänä eräskin nainen oli kommentoinut neljäntoista kilon laihtumistani sanomalla "Ai olitsä ennen NIIN läski?" ja vihjannut että matkaa minulla vielä on ja että pitäisi ottaa mallia eräästä toisesta naisesta joka on luonnostaan tavattoman laiha ja voi omien sanojensa mukaan syödä mitä tahansa lihomatta. Annoin mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta seuraavana päivänä kyllä purin hammasta kun tuo kommentoinut nainen tarjosi kakkua ja kun sanoin ei kiitos, hän sanoi että kyllähän nyt vähän voi ottaa ja että älä nyt ole tuollainen. Huoh. Jotkut ihmiset vain eivät ymmärrä, eikä heidän tietysti tarvitsekaan, mutta pitäisivät edes mielipiteensä ominaan. Onneksi näen tuon tapauksen vain lähinnä huvittavana. Olen ylpeä itsestäni ja laihtumisestani, sanokoot muut mitä haluavat.

Aamupaino oli tänään 71,2 kiloa. Pudotus yhteensä 14,4 kg. Tulossa olevat menkat ovat jälleen aiheuttaneet painonpudotuksen hidastumista. Viime kerrasta tiedän kuitenkin, että paino lähtee taas putoamaan kun menkat ovat ohi, joten senkin suhteen olen ihan hyvillä mielin. Noin viikon päästä olen päivissä mitattuna cruisen puolivälissä. Luottavaisin mielin lähden siis kohta valloittamaan cruise-vuoren jälkimmäistä puoliskoa!

8 kommenttia:

  1. Olipas melkoinen pällinaama tuo eukko :O Vitsit, kun sellaisille osaisi sanoa napakasti jotain takaisin heti. Tyyliin "ylikiloille voi onneksi jotain, moukkamaisuus onkin haastavampi juttu". Mä oon niin kiltti, että itse vaan aina hymistelen jotain ja vaihdan aihetta, sit vellon jossain angsteissa kotona. Upea sun pudotus, oon ylpeä! Hyvä, hyvä, hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, tuo kommentti olisi ollut hyvä! =D

      En minäkään osaa sanoa takaisin, olen liian miellyttämisenhaluinen. Siitä piirteestä yritän kyllä päästä eroon, mutta se on vaikeaa, paljon vaikeampaa kuin laihduttaminen! Ihailen ihmisiä jotka eivät anna muiden mielipiteiden vaikuttaa itseensä sen kummemmin ja jotka voivat olla omia itsejään tilanteessa kuin tilanteessa. Ja jotka voivat sanoa takaisin kun joku ärsyttää.

      Mutta laihdutus on homma joka meiltä hoituu, ollaan sentään tyytyväisiä siitä! =)

      Poista
  2. Olin attackilla 3pv. nyt lähti cruise vaihe. Laskin Ducanin sivuilla oman ''todellisen painon'' ja se oli 60.2 mutta pyöristän sen 60 :D Ducanin mukaan kolmella attack päivällä minulla olisi lähtenyt vain 1,1kg..... dieetin alussa painoin 73.3 ja nyt kolmella attack päivällä minulla on lähtenyt 4.6 kiloa! eli nyt painan 68.7 kiloa. Tää sun Blogi on aivan mahtava:3 millo laitat kolmannen vaiheen tänne? :)) enää pitää pudottaa 8.7 kiloa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, hurja pudotus attackilla! Onneksi olkoon ja tsemppiä cruiselle. =)

      Laitan kolmannen vaiheen varmaan vasta sitten kun itse aloitan sen, eli parin kuukauden päästä. En oikein saa aikaiseksi paneutua siihen nyt kun vielä itse cruisailen.

      Poista
  3. Moikka,
    löysin tämän blogin etsittyäni tietoa Dukan-dieetistä. Luin koko blogin läpi yhdellä kertaa ja sain niin paljon inspiraatiota,että aloitin attack-vaiheen tänään. Hienoa, että olet onnistunut noin hyvin, onnea ja menestystä tulevalle! Aion seurata projektiasi, toivottavasti itse saisin samanmoisia tuloksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, lisää porukkaa Dukan-kerhoon!

      Kun motivaatio on kohdillaan, Dukanilla olo on tosi helppoa. Tai siis niin helppoa kuin nyt laihduttaminen voi olla. =P

      Paljon tsemppiä ja menestystä myös sinulle. Tule välillä kertomaan miten Dukan etenee!

      Poista
  4. Täällä myös toinen inspiraation ja motivaatiopuuskan saanut anonyymi, joka on päättänyt että nyt tai ei koskaan. Niin monet kerrat on jos jonkin sortin yritykset kariutuneet syystä tai toisesta, mutta nyt saa riittää. Luin myös blogisi alusta loppuun, toivon että omat tulokseni olisivat edes vähänkin yhtä upeita kuin sinulla! :) Toissapäivänä tuli aloitettua, hyvin mennyt tähän asti. Mielenkiinnolla seuraan edistymistäsi, joka varmasti motivoi myös meitä muita!
    -insu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä, mahdollisimman monen toivoisi kuulevan Dukanista, koska se on ainakin minun mielestäni helpoin laihdutuskeino mitä on tullut vastaan. Varsinkin veteraanilaihduttajia ilahduttaa se miten nopeasti Dukanilla saa tuloksia. Ja myös se, että laihtumisen jälkeenkin on selkeät ohjeet miten toimia, ettei paino tule takaisin.

      On tosi kiva kuulla, että olen onnistunut motivoimaan muitakin laihduttamisessa. Se tuntuu melkein yhtä hienolta kuin itse laihtuminen. =)

      Tsemppiä laihisprojektiin, tule sinäkin välillä kertomaan miten sujuu!

      Poista