Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

24.5.2013

Vapaapäivän vietossa

Vapaapäivää tässä viettelen ja nautin siitä, että on aikaa syödä rauhassa aamupalaa ja juoda ihanan iso kuppi teetä, eikä ole kiire minnekään. Olen dieetin ja painon suhteen leijunut seitsemännessä taivaassa viimeisen viikon ajan, niin hyvin on mennyt. Aamupaino oli tänään 79,5 kiloa. Kolmessa ja puolessa viikossa paino on siis tippunut 6,1 kiloa! Tuntuu ihanasti siltä että läski suorastaan sulaa pois. Kyllähän tuo tahti tuosta varmasti hidastuu, mutta otetaan nyt kaikki ilo irti nopeasta pudotuksesta. Ei haittaa edes se, että kun kävin sittarissa sovittelemassa rintsikoita, ei löytynyt omaa kokoa kuin yhdet rumat yksilöt, jotka oli pakko ostaa, koska meillä on ollut menossa kaaritukien katkeiluviikot ja tuli jo pulaa rintsikoista.

Olen nyt siinä hankalassa välitilassa, jossa normaalit vaatekoot ovat liian pieniä ja plussakokoisten koot liian isoja. Vaatteesta riippuen ostan yleensä XL-kokoisia paitoja (koska haluan vielä pukeutua mieluummin säkkimalliin kuin makkarankuorimalliin), 44-46 kokoisia housuja (minulla on massiivinen perse) ja 85D-kokoisia rintsikoita. Rintavarustusta on siis myös, mutta se kyllä sulaa pois yleensä ihan ensimmäisenä kun laihdun. Sitten on tissit mallia mäyräkoiran korvat. Mutta se on pieni hinta hyvästä olosta ja paremmasta itsetunnosta, joka väistämättä aina seuraa laihtumisesta.

Poikaystävä huusi eilen jääkaapilta, että miksi ihmeessä kaappi on täynnä raejuustoa. Saatoin hieman villiintyä kaupassa, kun Keson kohdalla luki että tavarantoimittajalla on vaikeuksia toimittaa tuotetta, ja hamstrasin ostoskorin täyteen Kesoa. En tule toimeen ilman sitä. Se on täydellinen välipala/aamupala töihin vietäväksi, maistuu ihanalle ja on helppo ja nopea nälän hillitsijä. Tälläkin hetkellä lusikoin Kesoa napaan. Aamupala oli tänään ihanaa Lidlin savulohta, Kesoa ja kuten sanottu, iso kuppi Tiikerin Päiväunta. Tänään on PP-päivä, joten syön varmaankin jogurttia kauraleseillä välipalaksi ja kanaa päivälliseksi. PV-päivinä napostelen pikkutomaatteja, porkkanaa ja paprikaa ja päivällisen kanssa höyrytän usein parsakaalia.

Yksitoikkoisuuden ehkäisemiseksi yritän aina etsiä uusia Dukan-ystävällisiä ruokia ja välipaloja, mutta niitä on aika vaikea löytää. Olisiko kellään lukijalla mitään luottotuotetta tai lempiruokaa, tai mitä te yleensä syötte Dukanilla ollessanne?

10 kommenttia:

  1. Hei ! Iltalehden sivuilta luettuani etsin tietoa Dukanista ja päädyin sivuillesi. Oli mukava lukea blogiasi ja tutustua tähän aiheeseen. Tsemppiä sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina! Tsemppiä myös sinulle, jos päätät kokeilla Dukania.

      Poista
  2. Samma här! 😊

    VastaaPoista
  3. Comboilija täälläkin :)
    Eiköhän sitä Iltalehden luupin ja teikäläisen blogin innoittamana pitänyt lähteä kauppaan ja ostaa kaappi täyteen kaikkea tarvittavaa :) Huomenna lähtee läski!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, niin sitä pitää! Hirmuisesti tsemppiä aloitukseen ja onnistut varmasti kun pidät innostusta yllä! =) Olisi kiva jos tulisit jonkun ajan päästä kertomaan miten laihdutus sujuu.

      Poista
  4. Toivottavasti et ole lopettanut blokin pitoa!! Itse suunnittelen aloittamista ja tämä vaikuttaa hyvältä blokilta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole lopettanut, enkä lopeta. En ehkä kirjoittele hirveän usein (yleensä noin kerran viikossa), mutta tällä kertaa olen kyllä tullut jäädäkseni! Tsempit myös sinulle, kannattaa ehdottomasti aloittaa Dukan-dieetti.

      Poista
  5. Kiitos blogisi :) Ensimmäinen päivä alkaa olla lopuillaan. Vaakaa en omista, joten alotuspainosta ei ole tarkkaa tietoa, mutta 100kg on varmasti ylitetty. Muutamat juhlat tiedossa ja joulukin tulossa, mutta yritetään. Vuoden vaihteen jälkeen aloitan tarvittaessa alusta, koska mm. jouluna ajattelin kyllä syödä kaikkia jouluruokia.

    VastaaPoista
  6. Moi, sivusi on kiva, kun juuri nyt etsin tietoa dukan dieetistä ja olen jo nyt saanut paljon informaatioita sivultasi millainen dieetti kyseessä. Dukan kirjan olen saanut lainaksi ja sitä jo jonkin verran myös selaillut. Tänään olen siis aloittanut ja toivottavasti jaksan jatkaa dieetillä. :)

    VastaaPoista
  7. Sama täällä päädyin tänne etsiessäni tietoa Dukanista ja täältä sinun sivuilta saa todellista neuvoa, täällä vasta menty 3pv :D T: Pirjo

    VastaaPoista