Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

5.6.2013

Kävijäryntäys

Meni juuri aamuteet väärään kurkkuun kun huomasin, että blogissa oli eilen käynyt melkein 10000 vierailijaa ja tänäänkin useita tuhansia! Aikamoinen piikki, kun yleensä sivulatauksia on päivässä semmoiset sata. Iltalehdessä on kuulemma jotain ollut Dukan-dieetistä, onkohan se tuo juttu Eeva-Kaisasta, joka laihdutti Dukanilla 35 kiloa? No, mikäs siinä, toivottavasti mahdollisimman moni innostuu Dukanista ja onnistuu sen avulla laihtumaan! Kannattaa ehdottomasti kokeilla, Dukan toimii!

Siitä päästäänkin omaan tilanteeseeni, joka on edelleen mitä mainioin. Viidessä viikossa on lähtenyt 7,9 kiloa ja olo tuntuu koko ajan kevyemmältä. Peilistä katsoessani huomaan mahan pienentyneen jo silmämääräisestikin ja esimerkiksi työpaidat ovat nyt jopa hieman löysiä. Kaksoisleuka ei ole sen sijaan hievahtanutkaan eikä myöskään kasvojen pyöreys (eli suomeksi sanottuna läskinaama). Mutta alussahan tässä vasta ollaan ja tiedän kyllä että ainakin se naamaläski lähtee sitten ajallaan, toivon mukaan myös kaksoisleuka. Äidilläni, joka on suht normaalipainoinen (ja joka silti on aina dieetillä..) on leuan alla sellaiset "bulldogin heltat" ja olen aina tiennyt/pelännyt periväni tuon piirteen. Toivotaan nyt ettei läskin alta paljastu oma bulldogin naamani, ainakaan vielä tässä iässä. ;)

Olen myös tosi innoissani mahdollisista uusista työkuvioista, joita ehkä syksymmällä on tiedossa. Olisi aivan unelmatyöpaikka haussa ja jopa pienet mahdollisuudet saada se. Kaikki sormet ja varpaat ristissä odotan nyt yhteydenottoa firmasta. Mahtavaa olla jo vähän laihtunut siltä varalta että pääsee haastatteluun. Jos haastattelu olisi vasta myöhemmin kesällä, olisin ehtinyt laihtua vielä lisää ja voisin mennä haastatteluun itsevarmana ja edustavan näköisenäkin. Ulkonäkö kun vaikuttaa väkisinkin työhaastattelussa, oli se sitten reilua tai ei. Toisaalta sen ymmärtää (työnantajan näkökulmasta), sillä varsinkin asiakaspalvelussa sitä on itse esillä koko ajan ja edustaa väkisinkin firmaa myös ulkonäöllään.

Nyt pitäisi lähteä kauppaan ja jatkaa viikon ainoan vapaapäivän viettoa. Ostoslistalla on ainakin jogurttia, Kesoa, savulohta, kanaa, parsakaalia ja kirsikkatomaatteja. Tänään on PV-päivä, joten taidan pyöräyttää perinteisen luottoruokani, kanaa ja höyrytettyä parsaa. Laitan siihen myös vähäsen Kevyt ja Paksu -"kermaa" kastikkeeksi, sillä siinä on sen verran vähän rasvaa ja hiilareita, että lasken sen sallituksi maitotuotteeksi.

Siispä tervetuloa mahdollisille uusille lukijoille ja kuulemisiin!

6 kommenttia:

  1. Moi! Tää sun blogi on entistä enemmän innoittanut minua aloittamaan dukan dieetin, tarkoitus olisi aloittaa keskiviikkona! (Liian monta maanantaita jo yritetty) :D toi sun edistyminen on ollu aivan loistavaa ja toivoisin itsellekkin yhtä hyviä tuloksia! :) kirjan pitäisi tulla viim. tiistaina ja olen miehenikin saanut houkuteltua tähän projektiin! Aurinkoista kesää sinulle ja tsemppiä jatkoon! Käyn jatkossakin lukemassa blogiasi, harmi kun en voi liittyä lukijaksesi kun olen google+:n kautta kirjautunut :(

    VastaaPoista
  2. Tiedätkö, parasta mahdollista palautetta minulle on saada kuulla, että olen innoittanut jotain toista aloittamaan laihdutuksen! Siitä tulee ihan mielettömän hyvä mieli, koska tiedän millaista on kilojen kanssa painiskella, mutta myös miten hienolta tuntuu kun onnistuu kiloja pudottamaan.

    Onnistut aivan varmasti saamaan yhtä hyviä tuloksia kuin minä, kunhan motivaatio vain on kohdallaan. Ja aina on plussaa jos kumppani on mukana projektissa! Ihanaa kesää teille molemmille ja tervetuloa Dukan-dieetille!

    VastaaPoista
  3. Hei vain:)
    Minäkin eksyin tänne sinun blogiisi ja sitä lueskeltuani päätin aloittaa dieetin:)Nyt menossa tosin vasta eka päivä eli saa nähdä kuin likan käy..kävin etsimässä lähikaupastani sitä oat bran (kauraleseitä) ja kauran sijaan löysin ruisleseitä eli kysymykseni on, että mahtaako koko dieetti juttuni kaatua tähän lese hommaan? Kun jotenkin omalla maalaisjärjelläni ajattelin että ruis olisi parempi vaihtoehto kuin kaura, onko näin? Lisäksi löysin ainoastaan 7% jauhelihaa, onko paha? Ja tiedätkö onko suomessa myynnissä edes 5% jauhelihaa? Kiitokset jo etukäteen kaikesta mahdollisesta tuesta ja avusta..:)
    Äärettömän ihanaa kesän jatkoa ja palailemisiin!
    -Ella-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ella!
      Joku toinenkin kysyi kommenteissa ruisleseistä ja vastasin siihen etten tiedä miksi Dukan suosittelee juuri kauraleseitä. Ei varmasti dieetti kaadu leseisiin, kaikki riippuu ihan siitä miten kirjaimellisesti haluaa ohjeita seurata. Varmasti mahtuu maalaisjärkeä mukaan ilman, että dieetti menee pilalle.

      Jauhelihaa ei taida löytyä viisiprosenttisena, mutta tässäkään asiassa en olisi niin huolissani jos nyt seitsemänprosenttistä syö, kunhan ei joka päivä. Kaupan lihatiskillä voi myös pyytää myyjää jauhamaan jotain sallittua lihaa jauhelihaksi, jos haluaa olla todella tarkka.

      Vastaan oikein mielelläni kysymyksiin parhaani mukaan, joten tänne vaan jos jokin asia askarruttaa. =)

      Aurinkoista kesää myös sinulle ja hirmuisesti tsemppiä laihdutukseen!

      Poista
  4. Kiitos vielä tsemppauksesta! :) itsekkin olen jojoillu painon kanssa koko ikäni ja kaiken maailman ihmedietit ja pussikeitot on kokeiltu ja sen mitä on puottanu on tullu bumerangina takaisin kun sen dietin on lopettanut!! :( Huomenna se alkaa! :) :) :)

    Ja anonyymille jauheliha kysymykseen vastakseksi omalta osaltani että itse en tiedä tuota 7% rasvattomampaa jauhelihaa olevan, ei ainakaan ole minulla vastaan tullut ja olen ruokakaupassa töissä!.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille "kaiken kokeilleille" onkin hyviä uutisiä tänään iltapäivälehdessä (en muista kummassa). Oli ollut joku suomalaistutkimus, jossa tutkittiin sellaisia laihduttajia jotka ovat myös pystyneet pitämään painon tavoitelukemissa vähintään kaksi vuotta, ja suurin osa heistä oli joskus laihduttanut epäonnistuneesti. Meillä on siis toivoa!

      Tulehan sitten kertomaan miten lähtee dieetti käyntiin!

      Poista