Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

12.7.2011

Aaaargh

Ääääh, en vieläkään ole päässyt takaisin ruotuun! Siksi inhoan tuollaisia "pakollisia" taukoja dieetistä, kun en sitten millään meinaa saada itseäni jatkamaan dieettiä. Dukanilla on niin helppo olla eikä ole mielitekoja, mutta sitten kun tulee tauko, kaikki menee päin persettä. Sanon aina että huomenna sitten varmasti jatkan Dukania, mutta sitten löydän aamulla suklaapatukan ja sorrun "vielä yhdeksi päiväksi". Ärsyttää!!!! Miten ihmeessä minä saisin itseäni niskasta kiinni, olisiko kenelläkään hyviä vinkkejä?

Ai niin, kiitos kaikille jotka kommentoivat edellistä merkintää, kaipasinkin hieman sympatiaa sen ihme kokemuksen jälkeen. Yritän parhaani mukaan unohtaa koko kamalan illan nyt kun saimme autonkin siivottua ja se ei haise enää järkyttävästi oluelle.

2 kommenttia:

  1. Luin vasta tuon kamalan bilekokemuksesi ja voi hyvä ihme, mitä touhua! Ensinnäkin; miten poikaystäväsi voi pitää tuollaisia tyyppejä kavereinaa? Ja toiseksi, olisin itsekin lähtenyt litomaan sieltä heti - en todellakaan mennyt nukkumaan ja soittanut aivan varmasti poliisit paikalle tuossa tilanteessa.

    Hyvä, että selvisitte pois ehjin nahoin, mutta harkitkaa nyt vielä sitä ilmoituksen tekemistä auton sotkemisesta.

    VastaaPoista
  2. Mullekkin käy niin, että jos tulee tauko on tosi tosi vaikeeta päästä rytmiin. Ei mulla oikein ole mitään keinoa siihen, pitää vaan jotenkin saada se 'haluan laihtua' ajatus päälle, niin sitten yleensä pääsen rytmiin. Mutta tosi usein itsekkin sanon, että jos nyt vielä tän päivän... no maanantaina alotan.. tai jotain :D

    VastaaPoista