Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

12.7.2011

Takaisin ruotuun, vihdoin

Sain tänään raahauduttua vaa'alle ja paino oli odotetustikin noussut. Vaaka näytti 72,9kg, eli 1,5 kilon repsahdus oli sitten tällä kertaa. Mutta nyt taas pari päivää proteiineilla, kyllä se siitä. Neljä päivää mässäilyä saa luvan riittää. Torstaina matkustan Suomeen pariksi viikoksi, joten saa nähdä miten dieetin kanssa taas käy. Sanoisin että totta kai koitan olla Dukanilla parhaani mukaan, mutta onhan se nähty edellisiltä reissuilta miten siinä helposti käy. Tuntuu jojoavan nyt paino ärsyttävästi enkä meinaa päästä alkua pidemmälle. Mutta onhan se kai parempi kuin että lihoisin koko ajan lisää.

Light-limsojen juonti on tuonut tutun ärtyneisyyden mukanaan joten täytyy taas harkita niiden vähentämistä. Koitan pitää vesipulloa käsivarren mitan päässä koko ajan, niin ei ehtisi tulla limsajano.

Minulla on koneella tallennettuna kansiollinen motivaatiokuvia, menenkin seuraavaksi niitä katselemaan. Poikaystävä ehdotti nimittäin ulkona syömistä täksi illaksi ja pitää kerätä motivaatiota kieltäytymiseen. Ei ole läskillä helppoa. =P

1 kommentti:

  1. Täällä tämä läski ehdotti miehelle lakuja, salmiakkia tai vaniljajäätelöä illan herkutteluksi - makeanhimo kun pääsi iskemään. Ei mennyt mikään läpi - onneksi! : )

    Niinpä sitä oli tyydyttävä ihan tavanomaiseen iltapalaan. Ja hyvä niin.

    VastaaPoista