Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

1.7.2011

Toinen jes!

Eilen illalla oli ihan hirveät mieliteot. Siivosin vähän kaappeja ja löysin vaikka mitä suklaita ja karkkeja, mutta kiikutin ne kiltisti aina poikaystävän pohjattomaan mässykuiluun. Sitten hän ehdotti vielä että haetaan jostain pikaruokapaikasta iltaruuat! No ajoimme kiinalaiseen ja minä aikani siinä menua katseltuani totesin ettei siellä ole mitään mitä voisin syödä. Houkutus sortua oli hirmuinen, mutta niin vain kävelin ulos ostamatta mitään. Poikaystävä halusi kebabin, joka tosin on täällä erilaista kuin Suomessa. Täällä "kanakebab" tai normi kebabliha ostetaan yleensä naan-leivän kanssa. Mukana tietysti tulee myös rankalaiset, ollaanhan sentään Brittilässä. Olin tänne muutettuani ihan järkyttynyt kun joka ikiseen ateriaan kuuluu ranskalaiset. Kiinalaisessa pitää erikseen tilata riisi (ja usein tarjolla ei ole keitettyä riisiä, ainoastaan fried rice), tai muuten annos tulee ranskalaisilla. Kiinalaisessa! Kyllä on ihme paikka.

Nyt eksyin raiteilta.. Niin siis pointtina oli että menimme vielä kebabbilaan, enkä ostanut sieltäkään mitään! Siis riemuvoitto houkutuksien saralla. Ja se palkittiin tänään aamulla, sillä paino oli 73,2kg. Jee! Tuostahan päästään taas ennen lomia saavutettuihin lukemiin alta aikayksikön.

Tänään söin rasiallisen pikkukatkarapuja aamupalaksi, kalkkunaleikepihvejä päivällä ja iltaruokaa tässä vielä mietiskelen. Pihviä tai lohta löytyy jääkaapista, joten niistä pitää valita.

Olen juonut ihan hirveästi light cokista, vaikka alunperin ei pitänyt juoda sitä ollenkaan. Näin sitä laihiksen aikana periaatteet muuttuu. Vähennän kyllä sitä juomista kunhan laihis on hyvällä mallilla. Nyt vain on tosiaan ollut niitä mielitekoja ja cokiksen juonti auttaa niihin aika hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti