Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

2.7.2011

Kuvia jee!

Vihdoin sain aikaiseksi optimoida kuvat blogia varten (eli naaman suttaus ja kuvien pienennys). Eipä niissä mitään kummoista tosin ole, normi lomakuvia. Karsin joukosta yhden järkyttävän läskikuvan, josta kyllä tulee mahtava "ennen"-kuva laihdutukseen! Ilman meikkiä, kiiltävän hikinen naama, rintsikoiden sijaan mekon alla oleva uikkari (eli lässähtäneet tissit) ja pieni otollisesti viuhahtanut tuulenhenkäys joka vielä pullotti mekkoa vähän entisestään, tekivät kaikki yhdessä kuvasta ihan hirvittävän kamalan! En ole vielä valmis sitä julkisesti esittelemään, mutta ehkä sitten kun olen laihtunut tavoitteeseeni, voin tosiaan käyttää sitä ennen-kuvana. Mutta tässä siis lomakuvia! Klikkaamalla saa isommaksi.

Tässä ihanainen yksityinen uima-altaamme iltavalaistuksessa.


Minä! Tämä ei ole se kamala tuulenvire-kuva, vaikka tässäkin tuuli kivasti puhaltaa.


Ostin lomaa varten nämä varvassandaalit, mutta ei tullut käytettyä kovin paljoa. Nätit kengät silti.


Nämä sen sijaan olivat superahkerassa käytössä. Tosi hyvät jalassa, eivätkä puristaneet tai hanganneet ollenkaan! Ja tosi söpöt sekä sattumoisin lempiväriäni.


Sain isiltä joskus tuliaisiksi Intiasta tuollaisen onnenkorun. Sinne voi kirjoittaa pienen lappusen sisälle, jossa voi olla joku toive tms. Minulla siellä on poikaystävän kirjoittama rakkauslappu. =)


Rannalla Kindlen kanssa. Mahtava laite, suosittelen! Se on siis kirjojen lukulaite Amazonilta. Superkäytännöllinen reissussa.


Ajelimme majapaikan lähiympäristössä ja löysimme tälläisen ihmeellisen järven. Vesi oli ihan luonnottoman turkoosia, vaikka ei se tässä kuvassa pääse ollenkaan oikeuksiinsa. Oli hienon näköinen.


Sama järvi. Tässä paikassa otettiin myös se kuuluisa hirveä valaskuva...



Nuo jäätelöt näyttivät niin taivaallisilta että oli pakko pysähtyä nappaamaan kuva, vaikka meillä ei sitten muka ollutkaan aikaa ostaa mitään. Nytkin tulee vesi kielelle kun noita katsoo... Äkkiä seuraavaan kuvaan!


Minä taas, poseeraamassa. En ole ennen harrastanutkaan "pitkä paita+leggings"-yhdistelmää ja olo tuntui aika alastomalta. Ihan kuin olisi unohtanut housut kotiin.

Siinäpä ne. Kenkäkuvia ei nyt ollut tuon enempää kun en reissussa ostetuista kengistä ole vielä ottanut kuvia. Ehkäpä niitäkin joskus laitan.

Tänään oli aamupaino 72,4kg. Enää puoli kiloa reissua edeltäneeseen painoon. Päänsärkyä ei onneksi ole tänään enää ollut. Söin aamupalaksi läjän kinkkua (kun en jaksanut laittaa mitään) ja lounaaksi lohimedaljonkeja sitruunalla maustettuna. Jogurtit pääsivät loppumaan, joten välipala jäi väliin (hah!), mutta kohta pitäisi taas iltaruokaa mietiskellä. Pitää kauppaankin vielä ehtiä, kun vessapaperikin loppui ja niitä jogurtteja olisi kiva saada.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti