Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

1.7.2011

Attack hyvässä vauhdissa

Dieetti on taas lähtenyt käyntiin tosi kivasti. Samoin kuin laihtuminen. On niin ihana mennä vaa'alle kun aina on jotain lähtenyt! Ainoastaan vähän harmittaa ajatella missä lukemissa tässä oltaisiinkaan jos loma ei olisi sotkenut tahtia... Mutta eihän noin saa ajatella. Pitää vain pitää huoli siitä, että sellaisia taukoja ei enää tule. Olen menossa Suomeen pariksi viikoksi heinäkuussa, ja aion kyllä syödä muutaman ruisleivän ja mahdollisesti karjalanpiirakoita munavoilla, mutta sovellan dieettiä vain ihan vähäsen sen reissun aikana. Tällä kertaa EN ANNA dieetin mennä puihin!!

Tänään aamupaino oli 72,6kg. Enää 0,7kg matkaa siihen mitä olin ennen reissua, ja siitä sitten hurjaa haipakkaa kohti tavoitepainoa.

Olen muuten aikamoinen lupailija niiden lomakuvien suhteen, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi siirtää niitä koneelle. Innostuin toissapäivänä lukemaan kynsiblogeja ja ryntäsin eilen kauppaan ostelemaan ihania kynsilakkoja. Eilinen meni sitten niitä testaillessa ja unohdin koko lomakuvat ja kenkien esittelyn. Katsotaan jos tänään saisi aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti