Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

29.6.2011

Jesss!

Paino ei ollut onneksi sittenkään kivunnut takaisin aloituslukemiin! Jipii! Aamupaino tänään siis 73,7kg. Onhan tuossa takapakkia, mutta ei läheskään niin paljon kuin kuvittelin. Tästä on hyvä jatkaa!

On tullut paljon kyselyjä että miten tämä dieetti nyt oikein toimii jne. Sanon vielä tässä kaikille, että tuossa kirjoitusten yläpuolella on linkkejä sivuille, joissa selitän tarkkaan dieetin ohjeet. "Dieetin perusteet"- ja "Attack"-linkit kannattaa siis ehdottomasti lukea jos on kiinnostunut Dukanista! Täältä tietysti vielä puuttuvat tarkemmat kuvaukset muista kun tuosta ensimmäisestä vaiheesta, mutta nyt kun olen palannut lomalta, saan kirjoitettua loputkin ohjeet piakkoin. Ja aina voi tietysti ostaa Dukanin kirjan, jos meikäläisen ohjeidenkirjoitustahti on liian hidas. ;)

Nyt viuhahdan keittiön puolelle aamupalaa laittamaan. En eilen syönyt ollenkaan galettea, kun huomasin että fromage frais oli jäänyt ostamatta, joten tänään pitääkin kipaista kauppaan kunhan mieheke tulee töistä. Ajattelin laittaa aamupalaksi ison munakkaan ja täytteeksi savulohta. Mmmm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti