Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

4.6.2011

Laihdutuskavereita etsitään!

Laihdutus on aina kivempaa porukassa ja laihdutuskaverit ovat hyödyllisiä varsinkin repsahduksissa ja muuten vaan kannustuksessa. Siispä ottaisin ilomielin vastaan esim. linkkejä muihin Dukan-blogeihin, tai tietysti myös muilla menetelmillä laihduttavien blogeihin. Jos laihdutat ja sinulla ei ole blogia, jätä vaikka kommenttia minun blogiini ja kerro laihdutuskuulumisia. Jos joku tietää hyviä laihdutusaiheisia foorumeja tms. niin täällä otetaan vastaan kaikki mahdollinen laihdutukseen liittyvä. Tai ehkä olet vastikään innostunut juuri Dukanista ja aiot aloittaa tai olet jo aloittanut dieetin? Olisi aivan hurjan kiva laihduttaa "yhdessä" ja jakaa kokemuksia ja tuntemuksia! Voin tietysti koittaa parhaani mukaan myös neuvoa Dukanisteiksi mieliviä, mutta tosiaan olen itsekin vielä ihan untuvikko tällä saralla.

Seuraan tietysti muunkin aiheisia blogeja, esim. muoti- ja ruokablogeja, sekä joitain hauskasti kirjoitettuja "arki"blogejakin. Muodista en ole sinänsä hirveän kiinnostunut, mutta hyvin kirjoitettu muotiblogi runsaalla kuvituksella on aina ihan kivaa luettavaa. Pitäisi tähänkin blogiin varmaan laittaa kuvia, mutta omia kuvia minulla ei hirveästi ole, varsinkaan sellaisia joissa ei meikäläisen turpea pärstävärkki tönöttäisi etualalla, ja en halua naamaani nyt ainakaan vielä tänne näkyviin. Ehkä sitten onnistuneen laihdutuksen jälkeen voin laittaa jotain ennen-jälkeen systeemiä. Netistä olen kalastellut paljon motivaatiokuvia laihdutukseen, mutta ne ovat varmaankin tekijänoikeuksien alaisia ja en siksi niitäkään oikein uskalla käyttää. Jos joku tietää enemmän noista kuvien tekijänoikeuksista ja kuvien käytöstä omassa blogissa, ottaisin infoa mielelläni vastaan.

Ai niin, lisäsin blogini myös Blogilistalle. Tuossa vasemmalla on tuo nappi-juttunen, josta voi kätevästi seurata blogiani jos Blogilistaa käyttää.

9 kommenttia:

  1. Pystyisitkö laittamaan vaikka sähköpostilla (löytyy sivuiltani) lisätietoa Dukanista? Tai vaikka ihan kokonainen kirjoitus Dukan-dieetistä, että millainen se oikeasti on. Kiinnostaa nimittäin erittäin paljon!

    VastaaPoista
  2. Huomenna aloitetaan työkaverin kanssa tämä dieetti -10 kg pitäisi saada pois ja sitten myös pysymään ne poissa. Kiitos kirjoituksistasi, niistä on ollut paljon apua aloitukseen.

    VastaaPoista
  3. oon itse vasta aloittelemassa tätä dukan-dieettiä ja kiitän jo alkuun sua tästä blogista :--D oon päässyt vasta iihan alkuun kirjotuksissas mut kirjotat hyvin ja innoittavasti! toivottavasti oma hanke onnistuisi :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että olet aloittamassa Dukania! Hirmuisesti tsemppiä ja motivaatiota sinne siis ja tulethan kunnolla alkuun päästyäsi kertomaan miten laihdutus sujuu?

      Poista
  4. Täällä toinen joka on laihdutuksessa suunnitteluvaiheessa. Dukan-dieetti alkoi kiinnostaa, ja googlettamalla löysin sun blogin. Raskaus- ja seurustelukiloja pitäisi pudottaa, siis 25kg pois. Kuulosti sun tarina ihan omalta.. Katotaan kuin mun käypi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin tavoitteena on tuo 25 kiloa ja siitä on nyt se 8 lähtenyt. Se viitisen kuukautta joka tuossa kestää on mielestäni todellakin kaiken sen vaivan arvoista! Se on niin lyhyt aika loppujen lopuksi, että sen seisoo vaikka päällään kun tietää mikä on palkintona. Tsemppiä laihdutukseen ja tule sinäkin kertomaan kuulumisia kun dieetti etenee!

      Poista
  5. NYT alkoi kuuri täälläkin - jahkattu on jo vaikka miten monta vuotta.. Kiitos blogistasi, siitä on ollut ja tulee olemaan huomattavasti apua!Tsemppiä sinulle, ja meille kaikille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä, olet tehnyt hienon päätöksen!

      Nyt vain ammennat motivaatiota kaikista mahdollisista lähteistä. Minulla auttaa kun laittaa esimerkiksi kuvia ihanista vaatteista jääkaapin oveen. Sitten hoikempana voin palkita itseni niillä kauniilla vaatteilla ja näyttää ne päällä itsekin hyvältä!

      Roppakaupalla tsemppiä sinulle, kyllä ne kilot siitä karisevat!

      Poista
  6. Kuuri aloitettu 12.2.2014 nyt pohdinnan alla nuo ruuat pois pitäisi saada 25kg.. lainasin kirjastosta Dukanin kirjan ja sitä lueskellut.Nyt kauppaan, heippa kaikille :D

    VastaaPoista