Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

11.6.2011

Cruise - päivä 2

Aamupaino oli tänään 72,1kg, eli kuten Dukan sanoi, Cruisen alussa saattaa olla pientä nesteiden kertymistä, mutta tilanteen pitäisi korjaantua pian. En ole ehtinyt syömisiäkään kirjailla ylös reissutohinoiden ohessa.

Huomenna (tai tänä yönä) lähden siis Espanjaan kymmeneksi päiväksi. En yhtään tiedä onko siellä mahdollisuutta päästä nettiin, joten blogi saattaa olla myös lomalla sen 10 päivää. Mutta jos pääsen nettiin, teen mahdollisuuksien mukaan pikapäivityksiä. Reissun jälkeen laitan myös valokuvia tänne blogiin. Aikomuksenani on olla Dukanilla parhaani mukaan koko lomareissun ajan. Saa nähdä miten onnistuu. Missään nimessä en kuitenkaan palaa vanhoihin syömätottumuksiini (eli vedä koko reissun ajan holtittomasti sipsejä, suklaata ja rasvaista ruokaa ravintolassa). Tämä loma tulee kyllä testaamaan motivaatiotani, sillä houkutuksia ihan varmasti on.

Mietin tässä että voikohan kauraleseitä laittaa matkatavaroihin (siis ruumaan meneviin tietysti). Varmaan tosi epäilyttävän näköinen paketti läpivalaisussa ja laukku varmaankin sitten tutkitaan... Mutta ei kai siitä mitään sen kummempia seuraamuksia voi olla. En viitsisi jättää sen toivon varaan, että kauraleseita Espanjasta löydän, kun ne ovat kuitenkin olennainen osa dieettiä.

Eilen oli ekana PV-päivänä (protsku & kasvis) ihan kiva napostella kirsikkatomaatteja ja kurkkua. En kuitenkaan ihan hirveästi ehtinyt kasviksia syödä, kun muutenkin syöminen meni niin myöhäiseksi. Tänään söin taas vaniljagaleten aamupalaksi ja lounaaksi katkarapuja. Päätin ottaa 1/1-rytmin Cruise-vaiheeseen, joten tänään on PP-päivä (pelkkä proteiini). Teen vihdoin sitä kalkkunaa, ettei jää homehtumaan loman ajaksi kun ei poikaystävä niitä kuitenkaan syö. Hänellä on ihan oma donitsi-muro-säilykeperuna-omenapiirakka-kerma-mössöherne-energiajuoma dieettinsä. Eli siis hän syö juuri sitä mikä on helpoin valmistaa ja säilyy kaapissa tarvittaessa vuosikausia, plus tietysti ne herkut, joita hän voi mättää kassikaupalla eikä todellakaan liho grammaakaan. Epäreilua. Katsoin juuri eilen illalla vierestä kun tyyppi veti kuusi täytedonitsia putkeen ja tänään aamupalaksi neljä. Tescossa kun on melkein aina tarjouksessa 10 donitsia yhdellä punnalla. Söin itsekin niitä ennen, mutta ne ovat niin makeita ja täyttäviä ettei kyllä kahta enempää voinut kerralla syödä. Ihan pikkiriikkisen eilen haikailin niiden perään, mutta se meni nopeasti ohi.

Pitääkin palata nyt pakkaamaan viime hetken pakkailuja ja nälkäkin alkaa olla. Siispä jos minusta ei kuulu vähään aikaan, älkää huolestuko! Olen nauttimassa Espanjan auringosta, uimisesta, lukemisesta ja perheen kanssa vietetystä laatuajasta. Kuulemisiin!

10 kommenttia:

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo dieetti, taytyykin etsia lisaa tietoa siita. Huomasin etta puhuit ruokakaupoissa asdasta ja tescosta, taidat asua Briteissa? Taalla toinen Briteissa laihduttava :)

    VastaaPoista
  2. Juu Briteissä asun, Pohjois-Irlannissa vielä kesän ajan ja syksyllä on edessä muutto Walesiin. Kiva kuulla että täällä päin on muitakin suomalaisia laihduttelijoita! =)

    VastaaPoista
  3. Oh, Walesiin, olen niin kateellinen :)

    VastaaPoista
  4. Heippa! Löysin juuri blogisi kun innostuin etsimään tietoa ko. dieetistä :) Kiinnostuin: kuinka paljon siis kaikkiaan olet saanut pois tällä menetelmällä?

    terkuin, Siina

    VastaaPoista
  5. Moi Siina! Olen vasta noin kuukausi sitten Dukanin aloittanut ja laihduin heti alussa nelisen kiloa. Sitten tuli Espanjan loma ja Dukan oli mahdottomuus, joten aloitan tässä juuri dieettiä uudelleen. Lomalla tuli melkein kaikki kilot takaisin, mutta ihan oma syy se oli ja odotettavissa, kun palasin siellä vanhoihin ruokailutottumuksiini. Nyt siis uusi yritys! =)

    VastaaPoista
  6. Hups, korjaus tuohon, laihduin siis dieetin alussa kolmisen kiloa, en neljää. Toiveajattelua varmaan.. ;)

    VastaaPoista
  7. Hei ja kiitos vastauksestasi :) Kolmekin kiloa kuulostaa lupaavalta. Ostitko jonkin opuksen vai miten pääsit alkuun? Katselin Adlibriksen sivuilta, että siellä näkyi olevan myynnissä Dukan Pierren opaskirja.. Harkitsen tilausta :)

    -siina-

    VastaaPoista
  8. Ostin sen Pierre Dukanin kirjan ja sen perusteella laihduttelen. Suosittelen kirjaa, siinä on ohjeiden lisäksi paljon mielestäni hyvää motivaatiojuttua ja teoriaa dieetin takaa (eli ei vain että miten se toimii, mutta myös MIKSI se toimii). Kirjassa on myös ateriaesimerkkejä ja reseptejä.

    VastaaPoista
  9. Ja sen verran pitää vielä sanoa, että tämä dieetti kyllä ihan oikeasti toimii. Eikä ole nälkää kun saa syödä niin paljon sallittuja ruokia kun haluaa, ja itse laihdutusvaihe ei kestä vuosikausia vaan paremminkin kuukausia, joten motivaatio on helpompi pitää yllä.
    Itse olen nyt vähän huono esimerkki kun oma dieettini katkesi heti alussa, mutta se nyt vaan oli perhelomalla liian hankalaa pitää yllä. Mutta nyt kun on loma ohi, pääsen kunnolla laihikseen kiinni, onneksi! =)

    VastaaPoista
  10. Irlantiin olen halunnut mennä käymään, ei ole päässyt:(

    VastaaPoista