Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

6.6.2011

Jogurttiasiaa

Tänään opittua: jogurttia ei voi maustaa piparmintulla. Tai siis voi, mutta se ei ole sitten syötävää. Sitä ei myöskään kannata maustaa appelsiini-uutteella, sekin oli aika pahaa. Yksi purkillinen jogurttia meni hukkaan noissa kokeiluissa, mutta nytpä olen taas astetta viisaampi jogurttien maustaja. Pysyttelen siinä hyväksi havaitussa vaniljassa. Olisi kiva tosin saada siihenkin joskus vähän vaihtelua. Tietääkö kukaan muita keinoja jogurtin maustamiseen? Kaikki ehdotukset otetaan innolla vastaan!

7 kommenttia:

  1. Makeutusaine, vaniljarouhe myllystä, sokeriton makusiirappi, kardemumma, Kaneri, appelsiininkuori-raastettu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. appelsiini-ananas mehu tiiviste 1rkl, tai metsämansikka mehutiiviste sokeriton 1rkl

      Poista
  2. Kokeilemisen arvoisia vinkkejä, kiitos! Tuo mehutiiviste onkin hyvä idea jota en olisi tullut ajatelleeksi.

    VastaaPoista
  3. Mä rakastan rasvatonta jugurttia, joka on maustettu kookosesanssilla ja sitruunamehulla , makeutuksena steviaa. Tärmäsin myös tämmöseen jollain dukan sivustolla,ajattelin joku päivä testata :)

    Diet coke float
    I put the coke in a glass then add the yoghurt and stir.
    Simple as and it is nice. You can add sweetener but really how sweet do you need it.

    VastaaPoista
  4. Itse en ole kovin mieltynyt kookoksen makuun, mutta tuo kokishässäkkä kuulostaa erikoiselta. Kerro ihmeessä miltä maistui jos sitä kokeilet, itse en ehkä uskalla!

    VastaaPoista
  5. Mää en oo oppinu ikinä maustamaan maustamattomia jogurtteja. Syön ne aina joko sellaisenaan tai sitten rusinoiden/pähkinöiden kanssa. Mun mielestä maistuu parhaalta ihan yksinään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en jotenkaan saa niitä alas sellaisenaan. En tiedä tottuisiko siihen makuun sitten jos oikein yrittäisi. Toisaalta niistä tulee maustettuna vähän niin kuin jälkiruokia minulle, joten olen ihan tyytyväinen kun saan vähän herkuttelun makua Dukaneillessakin.

      Poista