Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

8.6.2011

Syömiset - päivä 5

Nyt täytyy kyllä myöntää ettei tullut kovin paljoa tänään syötyä. Ei ollut nälkä ja unohduin koneelle pelailemaan eikä ajan kulua huomannut. Tässä joka tapauksessa päivän ruokalista:

Galette savulohella
Kinkkua naposteltuna pari kertaa päivän mittaan
Total 0% kreikkalainen jogurtti
Seafood selection 230g (eli siis katkarapuja, jotain simpukoita, mustekalaa jne.)

Siinäpä ne. Huomenna pitää muistaa syödä enemmän. Noita simpukoita syödessä on aina pidettävä katse pois lautaselta, koska muuten menee ruokahalu. Niistä kun tuntuu pursuavan kaiken maailman tuntosarvea ja kippurajalkaa sisältä, mutta ne maistuvat hyvältä jos en katso niitä. Pureskellessa pitää myös olla ajattelematta että nyt on sitten koko simpukan repertuaari suussa, peräaukkoineen aivoineen kaikkineen. Ei niillä oikeasti varmaan ole sen enemmän aivoja kuin peräaukkoakaan, mutta jotenkin se ajatus aina koittaa puskea mieleen juuri kriittisellä nielaisuhetkellä.

Suussa maistuu tosi metalliselle, mutta se nyt on käsittääkseni ihan normaali ja tunnettu sivuoire matalahiilarisella dieetillä. Päänsärky ei ole palannut ja nälkää ei ole ollut, edelleenkään. Kaikki siis hyvin ja huomenna lisää. Öitä!

2 kommenttia:

  1. Heips, olipa kiva löytää blogisi:) Itse olen laihduttanut Dukanin dieetillä noin 20kg-todistetusti 17,8kg :) Mut ehdin jo sitä ennen laihduttaa sillä hetken.

    Mulla tuli tako tosta Dukanista, kun huomasin olevani raskaana, ja tuli kamalat pahoinvoinnit enkä voinu syödä lihaa...en ees katsoa sinne päin:D

    Beibi syntyi tuossa huhtikuun lopulla, ja nyt lähiviikkoina olis tarkoitus aloittaa Dukania uusiksi. Mulla on vielä imetys kesken, mut tässä on tapahtumassa vaihto korvikkeeseen lähiaikoina, jolloin voin sit täysipainoisesti aloitella...Onneks raskaudesta ei oo jääny kun alle 2kg pudotettavaa, mut ne tuntuu olevankin tiukassa...sen verran mulla on kuiteskin viel hommaa, et aion ainakin 20kg karistaa...25 vois olla bueno.

    Blogissani on vanhoja Dukan-jutskia jos kiinnostaa:)

    VastaaPoista
  2. Jee, kiva kuulla muidenkin Dukan-kokemuksia! Kävin kurkkaamassa blogiasi ja huomasin että olen siellä aiemminkin vieraillut. Lueskelen varmasti sitä lisää ja varsinkin jos aloitat taas Dukanin ja kerrot sinne laihiskuulumisia. =)

    Paljon onnea vauvan johdosta! Ja myös onnea niiden jo tiputettujen kilojen johdosta!

    VastaaPoista