Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

5.6.2011

Kreikkalainen jogurtti

Ahh, mikä makuelämys! Lirautin Total 0% kreikkalaiseen jogurttiin (muistan nähneeni myös Suomessa ainakin S-marketissa) vanilla extractia (piti laittaa ihan reilusti 170g purnukalliseen jogurttia, että sai makua kunnolla esiin) ja tuli tosi hyvä vaniljajogurtti! Paksua ja täyteläistä vaikka 0% onkin, ja mikä parasta, hiilareita vaan 4 grammaa sadassa grammassa. Sisällysluettelossa (tai äh, mikä sen nimi nyt on.. raaka-ainelista tms.) ei ollut lueteltu kuin lehmänmaito ja joku perus jogurttimassa-aines, joten lisättyä sokeriakaan ei ole. Tätä saisi käsittääkseni nyt sitten vetää hyvällä ruokahalulla enemmänkin, mutta eiköhän tuo yksi pikku purnukka riitä tältä erää. Vaihdan kyllä ehdottomasti sen Shape Zeron tähän kunhan syön ne jo ostetut Shapet pois. Mahtava löytö siis! Tästä löydöstä saamme kiittää Tescon nettisivuja, joilta näkee kaikki myymälöistä löytyvät tuotteet. Kävin läpi sieltä sivukaupalla fat-free jogurtteja ja etsin sitä kaikista matalahiilarisinta. Paljon kätevämpää kuin seisoskella ikuisuudet kaupan jogurttiosastolla tuoteselosteita (ah, se se oikea sana oli!) tihrustaen.

On kivaa löytää tuollaisia Dukan-ystävällisiä tuotteita, joita voi sitten pitää "turvatuotteina" joista varmasti tietää että ne ovat sallittuja. Tähän mennessä turvalistallani tosin on vasta kaksi tuotetta: tuo jogurtti ja Lidlin savukalkkunaleike, jossa on muistaakseni vain 1g hiilareita ja rasvaa sadassa grammassa. Muissa löytämissäni leikkeleissä ja kinkuissa oli aina epäilyttävän paljon hiilareita ja niitä syödessä miettisin aina että saakohan tätä nyt kuitenkaan syödä ja mitä jos tämä onkin kielletty.

1 kommentti:

  1. Suomesta saa nykyisin Ehrmannin jukurttirahkaa, 0,9%, vastaavaa myös Lidlissä. Ei ole ihan nollaa, mutta lähellä. Kun tuon maustaa esim. päärynäesanssilla ja vähän makeutuksella (canderel tai stevia; sitä löytyy Suomessa Ruohonjuuresta), nam! Täyttää massun pitkäksi aikaa.

    VastaaPoista