Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

29.6.2011

Paluu arkeen

Tänään jatkoin loman romuttamaa Dukania. Aloitan taas Attack-vaiheella, mutta en ole päättänyt miten pitkään. Katson fiiliksen mukaan.

Aamupainoa en tänään ehtinyt ennen syömistä punnita, joten paino selviää vasta huomenna. Kaipa se siinä 75 kilon kinkamilla taas pyörii, veikkaisin.

Tänään olen syönyt lohta, naudan pihvejä ja katkarapuja. Iltapalaksi haukkaan kohta kreikkalaisen jogurtin ja harkitsen munakasta. Ei ole oikein tehnyt mieli syödä hirveästi vaikka on vähän nälkä ollutkin. Muutenkin olen ollut väsynyt ja tylsistynyt, eikä oikein mikään ole tänään huvittanut. Ehkä huomenna on jo parempi päivä. Joka tapauksessa Dukan on taas käynnissä ja huomenna olisi tarkoitus laittaa niitä lupaamiani loma- ja kenkäkuvia näytille. Mutta nyt iltapalalle ja nukkumaan. Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Olisiko sulla aikaa vähän jelppiä? Voisitko laittaa pari esimerkkiä päivän ruoka-annoksista, tyyliin:

    aamupala
    näin paljon tätä ja noin paljon sitä

    lounas
    näin paljon tätä ja noin paljon sitä

    jne.

    Olisi tosi isosti avuksi! Voisin nimittäin kokeilla tällaista dieettiä. Kala nimittäin maistuu!

    Lähinnä kiinnostaisi tietää, että saako marjoja ja kasviksia syödä niin paljon kuin sielu sietää? Entä onko kana sallittua?

    VastaaPoista
  2. Lue Ninni tuosta yläpalkista "Dieetin perusteet" ja "Attack" sivut. Siellä on lueteltu kaikki sallitut ruoka-aineet!

    Kana on erittäin sallittu, mutta marjat valitettavasti eivät. Kasvikset astuvat mukaan kuvioon dieetin ensimmäisen vaiheen jälkeen, jolloin syödään joka toinen päivä pelkkää proteiinia ja joka toinen proteiinia ja kasviksia. Hedelmiä ja marjoja ei lahdutusvaiheessa siis saa syödä. Ensimmäinen vaihe siis kestää noin 5-10 päivää oman valinnan mukaan, ja sitten alkaa tuo vuorotteludieetti.

    Parastahan tässä on se, että sallittuja ruokia saa syödä niin paljon kuin haluaa ja silti laihtuu! Jos tuosta blogin vasemmasta reunasta katsot kirjoituksia joissa lukee tyyliin "Syömiset - päivä 1" jne. niin niissä olen listannut päivittäiset syömiseni.

    VastaaPoista