Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

7.6.2011

5. päivä

Söin eilen iltapalaksi vielä 100g savulohta ja yhden jauhelihapihvin. Liekö sitten niin myöhäisestä syömisestä johtuen, aamupaino oli sama kuin eilen, eli ei lisää pudotusta tällä kertaa. Eipä tuo haittaa kun muuten on mennyt niin hyvin.

Dukan sanoo että neljännen päivän jälkeen saattaa alkaa olla ummetusta, saapa nähdä. Söin aamupalaksi galeten savulohen kanssa ja oli jälleen oikein hyvää. Teen varmaankin tänään jotain kalkkunasta, kun tuli sitä useita paketteja ostettua.

Olo on edelleen hyvä ja päänsärkyä ei ole ollut enää ollenkaan. Löysin pari uutta englanninkielistä Dukan-blogia, joissa kirjoittaja on pudottanut huikeita määriä painoa Dukanin avulla. Niitä on aina kiva lukea ja ne boostaavat motivaatiotakin, vaikka ei ole vielä motivaation kanssa ollutkaan pienintäkään ongelmaa. Nälkä ei ole ollut kertaakaan ja tällä hetkellä tuntuu että voisin jatkaa Attack-vaihetta vaikka ikuisuuden jos se olisi terveellistä. Olin alunperin päättänyt olla Attack-vaiheessa kuusi päivää, mutta saatanpa venyttää sitä vielä yhdellä päivällä.

Vaikka olen vasta dieetin alussa, tuntuu jo ihan mahtavalta että olen löytänyt näin mukavan ja helpon tavan laihduttaa! Harmittaa vähän etten löytänyt sitä aiemmin ja jouduin kamppailemaan painon kanssa vuosikaudet. Melkein tekee mieli kaupungilla mennä lihaville ihmisille kertomaan tästä, hehe. Joku saattaisi pitää sitä hiukkasen loukkaavana. =P Mutta täällä blogissa voin onneksi vapaasti hehkuttaa. Suosittelen suosittelen suosittelen Dukania kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti