Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

9.6.2011

7. päivä

Aamulla tuli kiire enkä ehtinyt vaa'alle. En ehtinyt tosin aamupalaakaan syödä, joten punnitsin itseni kun tulin takaisin kotiin ja paino oli 72,1kg.

Ostin Espanjan reissua varten pari kesäpaitaa ja söpöt tummansiniset ballerinat. Otan kuvia kunhan ehdin ja laitan tänne näytille, että saadaan edes jotain pientä piristämään näitä pelkkiä tekstimerkintöjä.

Söin "aamupalaksi" taas tutun galeten, mutta unohdin maustaa sen. Söin sen sitten keittokinkun kanssa, koska kyseinen kinkku maistuu aika suolaiselta ja se korvasi galetesta unohtuneen suolan. Kohta laitan lohen uuniin ja napsin varmaan taas vähän katkarapuja lounaaksi. Jotain käyttöä pitäisi keksiä kalkkunalle, mutta taidan odottaa huomiseen ja syödä kalkkunasalaatin. Tänään siis on viimeinen päivä Attack-vaihetta (venytin Attack-vaiheen seitsemään päivään) ja huomenna on kasvikset sallittu! En ole vielä päättänyt minkä vaihtelurytmin otan PP (pure protein, eli pelkkä proteiini) ja PV (protein & vegetables, eli proteiini & kasvikset) päiville. Dukan suosittelee vaihtamaan joka toinen päivä, mutta myös 2/2 tai 5/5-rytmit ovat mahdollisia. Kaikilla rytmeillä kuukauden jälkeen katsottuna painon pitäisi olla pudonnut saman verran, mutta 1/1-rytmillä varsinkin pudotus kuulemma aluksi hidastuu ja sitten taas palaa normaaliin tahtiinsa. Ehkä se kuitenkin on kaikista käytännöllisin. Mietin asiaa vielä tämän päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti