Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

8.6.2011

6. päivä

Tänään herättiin ajoissa (eli ennen puoltapäivää..) ja mentiin kaupungille pyöriskelemään. Oli kaikkea pientä ostettavaa, mutta aikaa tuhlaantui silti useita tunteja. Niinhän se yleensä menee. Kävin huvikseen vaatekaupassa kokeilemassa kivoja farkkuja, mutta on vielä sen verran iso pehva meikäläisellä, että sopivien farkkujen löytäminen on todella harvinaista. Tarttui silti mukaan kesähame ja pari kivaa sormusta (h&m-tyylisiä halpiskoruja). Ei vielä ollut sovituskopissa sellaista hyvää oloa joka aika nopeasti yleensä valtaa laihiksella ollessa, kun huomaa että vaatteet eivät kiristä ja purista ja voi ehkä kurkkia jopa pienempiä kokoja. Unohdan välillä että tässä ollaan vasta laihdutuksen alkumetreillä.

Aamupunnitus kertoi minun laihtuneen sata grammaa. On sekin parempi kuin ei mitään. Tein taas aamupalaksi savulohigaleten ja söin lounaaksi katkarapuja.

Saa nähdä saanko sittenkään tällä viikolla kirjoitettua noita loppuja dieettiohjeita tänne. Lähden sunnuntaina kymmeneksi päiväksi Espanjaan ja on kaikenlaista pakkaus- ja matkakiirettä tässä. Espanjan reissu tulee olemaan hankala Dukanin kannalta, mutta aion pysyä tiukkana ja tehdä kaikkeni jotta pystyisin syömään sääntöjen mukaan. Mieliteot eivät ole niinkään suuri ongelma, vaan se miten reissussa pystyy tälläistä tarkkaa dieettiä noudattamaan. Käymme varmaan useasti ulkona syömässä ja ravintolassa tulee olemaan vaikeaa valita ruokansa oikein. Onneksi olen sitten jo dieetin kakkosvaiheessa, joten saan syödä kasviksia. Hedelmistä (ja jälkiruuista) kieltäytyminen tulee olemaan ikävää, mutta välttämätöntä. En juo normaalisti light-limsoja, mutta reissussa pitää varmaan tehdä niiden suhteen poikkeus. Niitähän saa Dukanilla ollessaan juoda, mutta itse koitan vältellä aspartaamia, joten en ole limsoihin koskenut.

Suussa maistuu edelleen pahalta ja tekee mieli koko ajan juoda vettä peittääkseen tuon maun. Illalla nukkumaan mennessä se on kaikkein ärsyttävintä. Päivällä voi sentään peitellä sitä esim. purkalla, mutta sängyssä pyöriskellessä se tuntuu tosi voimakkaana. On se kuitenkin parempi kuin päänsärky, joten täytyy vain elää sen kanssa.

Nyt lähden keittelemään vihreää teetä. Tekee vähän mieli napostella taas jotain, mutta pitää paistaa vaikka pihvi ja syödä se ja toivoa, että naposteluhimo menee sen myötä ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti