Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

6.6.2011

Syömiset - päivä 3

Tänään oli oikein hyvä päivä dieetin suhteen. Ilokseni huomasin että päänsärky ei ilmaantunutkaan illalla minua kiusaamaan! Illalla oli tosin muutama ihan pikkuruinen hetki, jolloin teki mieli napostella jotain. Naposteltavaksi olisi noina hetkinä kelvannut ihan dieetin mukainenkin purtava, mutta proteiini-naposteltavia on aika hankala keksiä. Join kuitenkin noina hetkinä paljon vettä ja mieliteko meni ohi.

Päivän syömiset:

Galette vaniljalla
3 jauhelihapihviä
kalkkunaleikettä
1 filee river cobbleria (toisen heitin roskiin, yäk)
170g Total 0% kreikkalaista jogurttia
2 naudan pihviä pannulla paistettuna

Pihvit olivat tosi hyviä, kala ei ollut. Niin kuin jo sanoin, oli kyllä viimeinen kerta kun ostan kyseistä kalaa. Taidan tästä lähtien muutenkin ottaa etukäteen selvää tuntemattomista kaloista tai muista tuotteista, ettei mene rahaa hukkaan kamaluuksiin. Olin ostanut toistakin kalaa, savustettua haddockia (joka on ilmeisesti suomeksi kolja), josta luin jo paljon parempia juttuja. Laitoin sen uuniin ensimmäisen kalan perään ja se oli ihan hyvää (maistoin siis pikkuisen, vaikka huomiselle sen teinkin). Suomessa laadukkaaseen ihanaan loheen tottuneena tosin tuo kolja tuntui jotenkin liian sitkeältä, ei ollenkaan suussasulavaa pehmeyttä niin kuin lohessa. Jätin sen kaiken lisäksi hiukkasen liian pitkäksi aikaa uuniin, varmaan sekin vaikutti asiaan. Paloittelin valmiin koljan kulhoon ja laitoin jääkaappiin huomista odottamaan.

Huomenna menen taas ruokaostoksille ja tällä kertaa muistan ostaa katkarapuja ja kanaa. Olin ihan täysin unohtanut koko kanan! Kana (tai vielä parempi kalkkuna) on olennainen osa proteiinidieettiä ja se on onneksi jopa vähän halvempaa kuin monet muut lihatuotteet. Meillä on ihan tässä samassa rakennuksessa lihakauppa (butcher), joten ostan kanani sieltä. Pitää muutenkin tutustua paremmin kaupan tarjontaan kun on niin kätevä sijainniltaan.

Huomenna on suunnitelmissa myös käydä ostamassa jotakin monivitamiinitabletteja. Dukan suosittelee syömään monivitamiinia ainakin dieetin painonpudotusvaiheissa.

Nyt hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti