Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

10.6.2011

Cruise - päivä 1

Tänään siirryin dieetiin toiseen vaiheeseen eli Cruiseen. Saan siis syödä proteiinin lisäksi kasviksia. Syömisten kannalta meni vähän plörinäksi tosin, sillä oli niin kiirettä koko aamu ja päivä, että yhtäkkiä huomasin etten ollut ehtinyt syödä mitään ja kello oli jo kuusi illalla. Poikaystäväkin oli nälkäinen ja ehdotti että haemme ruokaa kiinalaisesta. Meillä on lähistöllä sellainen mahtava kiinalaispaikka, jossa saa buffet-tyylisestä vitriinistä valita ison muoviboksillisen ruokaa vähän päälle viidellä punnalla. Ajattelin että otan sitten pelkkää lihaa ja kasviksia, mutta unohdin ne kastikkeet.. Kaikki ui suuressa määrässä kastiketta ja vaikka se ei kermaista olekaan, minulla ei ole mitään hajua mitä siihen on käytetty. Liha ja kanakin varmaan paistetaan öljyssä, mutta ei nyt auta jälkeenpäin valittaa. Erottelin kuitenkin parhaani mukaan lihan ja kasvikset kastikkeesta. En kutsuisi tätä repsahdukseksi, mutta ei tuollaista ruokaa kovin usein voi syödä ilman seuraamuksia. Lasketaan se sitten vaikka pieneksi hemmotteluksi onnistuneen Attack-vaiheen kunniaksi.

Ostin myös ison pullon Pepsi Maxia, sillä huomasin miten paljon helpompaa on taistella satunnaisia mielitekoja vastaan jos voi juoda light-limsaa.

Aamupaino oli tänään 71,9kg, joten pikkuhiljaa lähestytään kuutosella alkavia lukuja! Pitää oikein tarkkaan katsoa mitä syö Espanjassa, jotta kaikki tähän asti tehty työ ei mene hukkaan. En pääse kymmeneen päivään vaa'alle ollenkaan ja varmasti loman jälkeinen punnitus jännittää. Olisipa ihanaa jos onnistuisi pudottamaan painoa lomareissullakin.

Nyt takaisin pakkailuhommiin. Pitää myös kertauksen vuoksi lukea Cruise-vaiheesta kertova kappale uudestaan Dukanin kirjasta, jotta tietää tarkalleen mikä on sallittua ja mikä ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti