Nuoren naisen pyrkimys pysyvään painonhallintaan Dukan-dieetin avulla

24.6.2011

Kotona taas

Ah, ihanaa olla kotona! Vaikka loma olikin tosi kiva, ei ole kodin ja oman sängyn voittanutta. En tänään ehdi kirjoittaa kuin tälläisen pikapäivityksen kun on niin paljon puuhaa, mutta tässä siis lomakuulumiset:

Vietin loman kymmenen päivää todella laiskasti ja ihanasti aurinkoa ottaen ja altaassa pulikoiden. Kävimme muutaman kerran ajelemassa lähiseuduilla ja kerran vähän pitemmällä, mutta muuten pysyttelimme kiltisti lomakotona. Luin pari kirjaa ja pelailin Nintendo DS:llä, sekä ratkoin muutaman suomalaisen ristikon. Ostin ihania kenkiä ja pari ihanaa huivia, sekä pari tuliaista. Kengistä laitan kuvia kunhan ehdin.

Entä sitten dieetti? No sehän meni ihan päin persettä heti alussa. Jouduin Espanjaan lennettyäni odottamaan melkein 8 tuntia lentokentällä Suomesta tulevia perheenjäseniä ja kentällä ei ollut sitten mitään Dukan-ystävällistä. Ainoastaan joku Deli-paikka jossa myytiin panineja ja patonkeja (ei edes salaattia) ja Burger King. En ollut syönyt muutekaan koko päivänä, koska lento lähti niin aikaisin aamulla. Rahanvaihdossa tuli sellainen pikku yllätys, että siellä ei huolittu Pohjois-Irlannin puntia. Olin ihan äimänä, ei ollut tosiaankaan tullut edes mieleen että Englannin ja P-Irlannin punnilla on jotain eroa. No, minulla ei sitten ollut yhtään rahaakaan. Kun perhe viimein saapui paikalle, olin niin nälkäinen että oli pakko ostaa täytetty patonki. Ei siinä vielä mitään, mutta emme käyneetkään kovin usein ulkona syömässä niin kuin olin ajatellut, ja minun oli syötävä sitä mitä muutkin kotona söivät. Luovutin siis Dukanin suhteen jo heti loman alussa. Motivaatiota olisi ollut, mutta käytännössä se olisi ollut aika mahdotonta. Harmillista, mutta en ottanut siitä sitten sen kummempia paineita, koska onhan tässä loppuelämä aikaa. Yritän palata dieetille huomenna, mutta todennäköisimmin vasta ylihuomenna, sillä en ehdi käymään tänään kaupassa ja pitää ostaa alakerran pikkukaupasta jotain nopsasti valmistuvaa. Aloitan sitten ihan alusta, sillä paino on varmasti nesteidenkin kerryttyä lähellä alkupainoa, ja haluan sen hyvän startin uudestaan käyntiin.

Onhan tämä nyt takapakkia dieetille mutta kyllä se tästä. Eteenpäin, sanoi mummo lumessa!

2 kommenttia:

  1. Ala ihmeessä:) Mä aloitin uusiksi, ja mult on tippunut nyt viidessä päivässä 4kg:)

    VastaaPoista
  2. Jep jep, näillä näkymin huomenna olis aikaa käydä kaupassa kunnolla ja pääsen sit maanantaina alottamaan taas. En malta odottaa, kun on niin ällö turvonnut olo.

    VastaaPoista